Keuken Vleuten Broederschaplaan

Een moderne keuken in een jaren 30 woning

In het kort:

Ruimtelijk

Modern kookeiland

Synergie tussen keuken & eetgedeelte

Van een jaren 30 keuken naar een moderne woonkeuken …..

De jaren 30 woning die onze opdrachtgever kocht is volledig verbouwd en heringedeeld. De woonkamer en het keuken & eetgedeelte vloeien naadloos in elkaar over.

De keuken is zeer ruimtelijk ingedeeld en heeft voldoende plaats om tevens als eetgedeelte te fungeren. De oude keuken is vervangen door een op maat gemaakte keuken volledig naar inzicht en de wensen van onze opdrachtgever. Door een kookplaat met geïntegreerde afzuiging toe te passen ontstaat er vrij zicht naar de woonkamer. Elk project is uniek en zo ook, deze moderne keuken in combinatie met beton en hout.

 

Wij maken er samen met u een gezellige woonkeuken van..

Doordat de woning ruim is opgezet zijn de woonkamer en de keuken volledig op zich staande ruimtes. Door het plaatsen van barkrukken aan de kopse kant van het kookeiland ontstaat er een leuke kook-, eet- en borrelplek.  Zo kunnen je vrienden, terwijl jij het eten bereid, gezellig aan de bar plaatsnemen. Tevens hebben de bewoners diverse planten en leuke accessoires in de keuken geplaatst zodat het een erg  gezellige keuken is geworden.

 

En maken de Perfecte Keuken!

Doordat er naast de praktische zaken ook aandacht is geweest voor het creëren van een gezellige woonkeuken is Keuken Vleuten Broederschapslaan een project waar wij trots op zijn!

Bekijk onze andere projecten

Ontvang gratis onze brochure!

Nu aanvragen