Industriële keukens

Een moderne keuken die de toon zet in uw woning. Kiest u voor een strakke greep-loze hoogglanskeuken of juist voor robuuste industriële elementen? Bij Perfectkeukens ontwerpen we samen uw ideaalplaatje.

Elke klant, dus ook elke keuken, is bij ons uniek.

van ruwe schets..

Steeds vaker is de keuken het middelpunt van uw woning en zet deze de ‘toon’ van een woning. Een centraal element in de woning, die úw gevoel voor smaak uitstraalt en aansluit bij de rest van de inrichting en aankleding. Apparatuur met een mooie moderne uitstraling, maar met volop bedieningsgemak en precies op de plekken zoals u dat wilt. Samen komen we tot een praktische keuken met de gewenste uitstraling. Doordat wij op maat ontwerpen en zelf produceren is alles mogelijk!

...tot industriële keuken

We vinden het belangrijk dat uw keuken bij u past. We werken uw wensen en ideeën uit tot een praktisch en werkbaar concept. Het karakter van de keuken staat centraal. Mooie kleurstellingen en industriële details zorgen voor de gewenste ‘look’. U bepaalt waar het accent in úw keuken komt te liggen. Vanzelfsprekend van alle moderne gemakken voorzien. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit en u kunt kiezen voor moderne apparatuur om optimaal gebruik te kunnen maken van uw keuken.

Ontvang gratis onze brochure!

Nu aanvragen