Landelijke keukens

Een sfeervolle, warme keuken die verwelkomt en huiselijke gezelligheid ademt. Samen maken we uw ideale keuken op maat. Een keuken met veel ruimte, rust en een landelijke uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen.

Elke klant, dus ook elke keuken, is bij ons uniek.

van ruwe schets..

Steeds vaker is de keuken weer het middelpunt van een woning. Een plek om samen te komen, te genieten en te ‘onthaasten’. De landelijke keuken wordt gekenmerkt door rust, ruimte en eenvoud. Niet zo gek dus, dat deze look weer helemaal terug is! Samen verkennen we de praktische opties voor een landelijke keuken. Gaat u voor een traditionele ‘boerderijlook’ met veel decoratieve stijlelementen, of kiest u liever voor de basisingrediënten van een landelijke keuken met een moderne twist? Alles is mogelijk!

...tot landelijke keuken

We vinden het belangrijk dat uw keuken bij u past. We werken uw wensen en ideeën uit tot een praktisch en werkbaar concept. Het open, gezellige karakter van de keuken staat centraal. Rustige kleurstellingen en stijlvolle details zorgen voor een rustieke uitstraling. U bepaalt waar het accent in uw landelijke keuken komt te liggen. Vanzelfsprekend is de landelijke keuken van alle moderne gemakken voorzien. We gebruiken duurzame materialen en u kunt kiezen voor de nieuwste apparatuur om optimaal te genieten van comfort.

Ontvang gratis onze brochure!

Nu aanvragen