Keuken Nieuwerbrug Graaf Albrechtstraat

Een kleine keuken met een groots gevoel

In het kort

1

Volledig greeploos

2

Doorlopend aanrechtblad

3

Slimme opbergruimte

Een idee en een schets..

Bij het ontwerpen van deze keuken was de uitdaging om een ruimtelijk gevoel te creëren in een relatief kleine ruimte. De opdrachtgever had verder de wens voor een volledig greeploze keuken. Door innovatief te zijn en een adviserende rol te spelen, is een ontwerp voor een functionele, maar strakke keuken met moderne apparatuur ontstaan.

Wij brengen het samen..

Hoe creëer je een ruimtelijk gevoel in een kleine ruimte? Dat vraagt om creatief denken! Om dat gevoel te creëren, hebben we gekozen voor lichte kleuren. Daarnaast hebben we geen bovenkasten geplaatst en gekozen voor ruime opberglades. Ten slotte loopt het aanrechtblad visueel in één stuk door. Deze eenheid geeft de keuken een rustige en ruimtelijke uitstraling. Alles om zo goed mogelijk met de beperkte ruimte om te gaan en deze toch groots aan te laten voelen.

3D-tekening - project 41652

En maken de perfecte keuken.

Door slim om te gaan met de beperkte ruimte, hebben we een ruimtelijke en volledig greeploze keuken gerealiseerd. De keuken heeft lichte kleuren, een aanrechtblad dat als een deken over de keuken heen ‘valt’ en slimme oplossingen om voldoende opbergruimte te realiseren. . Op deze manier maken we van een witte keuken met een eenvoudig design een interessant en uniek resultaat.

Bekijk onze andere projecten

Ontvang gratis onze brochure!

Nu aanvragen