Keuken Montfoort Titus Brandsmastraat

Een unieke keuken met focus op details

In het kort

1

Natuurlijke materialen

2

Perfectie tot in detail

3

Verbinding tussen keuken en woonkamer

We maken een schets..

Onze opdrachtgever wilde een keuken met de ‘wauw’-factor. Een keuken die uitnodigt om lekker lang te tafelen en waar je de verbinding met de woonkamer voelt. Een keuken die klopt tot in de kleinste details en waarin natuurlijke materialen zijn gebruikt. Al deze wensen hebben we terug laten komen in een uniek ontwerp.

We zijn creatief..

De opdrachtgever was op zoek naar een echte leefkeuken waarbij het contact met de woonkamer bewaard bleef. Maar hoe verbind je twee ruimtes met elkaar zonder er één ruimte van te maken? In overleg met de aannemer hebben we een halve doorkijk naar de woonkamer gecreëerd. We hebben de natuur in huis gehaald door te werken met natuurlijke materialen; zo is de doorkijk naar de woonkamer gemaakt van berkenstammen.

3D-tekening - project 34820

En we maken een droomkeuken.

Het eindresultaat? Een keuken met een natuurlijke, maar toch industriële uitstraling, die van alle gemakken is voorzien. Ontworpen met oog voor detail. De koof en de hierop aansluitende wanden zijn net zo breed als het kookeiland en door een plafondafzuigkap toe te passen is de koof een geheel geworden met de keuken. Wij streven naar perfectie tot in detail!

Bekijk onze andere projecten

Ontvang gratis onze brochure!

Nu aanvragen